Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Am curatat dovleceii de coaja, i-am taiat rondele si apoi i-am dat cu sare si piper si i-am lasat sa stea cateva minute.
Intre timp am batut ouale si le-am amestecat cu cascavalul dat prin razatoarea cu ochiuri mici, faina, sare si piper. Am facut un amestec de consistenta unei omlete ( inainte de a fi prajita).
Am dat rondelele de dovlecei prin amestecul amintit mai sus si le-am prajit in ulei.
Sosul de usturoi cu iaurt
Am pisat bine cateii de usturoi si apoi i-am frecat c-un praf de sare si am pus treptat si ulei. Am amestecat usturoiul impreuna cu uleiul pana cand a devenit aproape ca si o maioneza. Apoi am adaugat un iaurt si marar tocat. Am potrivit gustul cu sare si piper.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult